Hirvijahti 16. - 18.10.

Maanantai 19.10.2015 klo 11:45 - Ystävällisin terveisin, Hirvimees.

Nonnii! Soon jahti polokastu käyntiin tämän vuoden osalta. Perinteinen kolmen päivän aloitusviikonloppu tarjosi paljon tapahtumia ja parran pärinää tulevaks vuueks.

Perjantaina leuat painuivat rintaan ja eppäiltiin osataanko tätä hommaa ollenkaan, kesän ja alkusyksyn havainnoista huolimatta. Vanhat ukot eivät koirillekaan hakupisteitä antaneet. Perjantailta parhaiten jäi mieleen Kunnolliset Tullimiehet.

Lauantaina tulosta syntyi, mutta Virrankorpi-osaston mielestä sekavissa olosuhteissa. Emä ja vasa livahtivat passimiesten välistä ilman näkö- tai kuulohavaintoa. Seuraavaksi passiin ryntää sarveton uros (tai juoksi sitten vaan sarvet luimussa korvien takana), joka nyt kumminkin seuraavaan passiin mennessä kasvatti itselleen 12-piikkisen kruunun.

Sunnuntaina aamupäivä sekoiltiin, juostiin, ooteltiin, juostiin, paistettiin makkarat ja taas juostiin. Passikin venyi Kuusipirtistä 5-tielle asti, mutta onneksi lopputulemana emä ja vasa poistuivat terveinä naapurin puolelle. Tuumaustauon jälkeen kopaistiin Hyviänniemen salon pintoja, jonka tuloksena löydettiin naaras, jota seurasikin noin 9-piikkinen vasa… Moninaisten koiraoperaatioiden jälkeen yksinäinen naaras kaatui Valskin pellolle.

Pitkän viikonlopun tuloksena siis saaliiksi uros ja naaras, joten tavoitellun sukupuolijaon mukaisesti ollaan hyvin fifty-sixty vauhdissa.

Kommentoi kirjoitusta

Nimi:*