Hirvijahti 31.10. - 1.11.

Maanantai 2.11.2015 klo 13:44 - Ystävällisin terveisin, Hirvimees.


Helloweenjahti.

Lauantaina ”kyllä siinä vasa pitäisi olla” pitikin yllättäen paikkansa, ja useiden torjuntavoittojen ja motitustaisteluiden jälkeen vasa saatiin eräksi. Aseettomat passimiehet, koira ja koiramies pelasivat hyvin yhteen ja parin tunnin haukutuksen ja karkotuksen jälkeen emä ja vasa ravasivat ”Väljmetän passiin”, josta vain emä jatkoi matkaansa.

Sunnuntaina tavan mukaan vetäistiin aamulla ja iltapäivällä tyhjät vedot. Niiden välissä oli tapahtumarikas episodi, joka sisälsi runsaasti näkö- ja jälkihavaintoja vasoista. Ilmeisen kokenut emä johdatteli seurueensa sen verran hyvin, että ”näkemään päästiin muttei voinut ampua”. Turnauskestävyyden ollessa jo koetuksella päätettiin, ettei lähdetä merta edemmäs hirveen, koska olisi jouduttu tekemään rajaloukkauksia (niin maalla, merellä kuin ilmassa) jo ihan Venäjän tyyliin. Nyt vain vähän koukattiin ja ihan luvan kanssa.

Tänään siis illalla jaossa ”vain” yksi vasa, josta pienet nyssäkät puolet porukasta mukaansa saavat. Loput saattavat jäädä kokonaan ilman, voihan käydä niin, ettei enää yhtään hirveä saaliiksi saada…


Kommentit

19.10.2016 14:54  vaskelainen

vaskelainen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini