Hirvijahti 14. - 16.10.

Maanantai 17.10.2016 klo 16:15 - Ystävällisin terveisin, Hirvimees.


Voi rähmä! Turkasen turkanen! Elämän kevät! Ynnä muut!

Kesän ajan kasvatetut vasat loistivat poissaolollaan, kun perjantai ja lauantai niitä etsittiin. Sunnuntaina mullikin olisi jo kelvannut, mutta taas olisi saatu uros nurin – niitä kun näkyi koko piiiiiitkän aloitusviikonlopun ajan. Uroksia oli jo Nylkkärinkin nurkalla ihmettelemässä, kun ilma ei ole kuulia täynnä vaikka meinaavat passitornitkin sarvillaan kaataa.

”- Nyt loppu hirvijahti! Ei jahata niitä enää yhtään – ikinä!” Tämä lauantainen negatiivisuuvven puuska suatiin onneksi kiännytettyä sunnuntaiaamuna positiivisuuden suuntaan, kun kuultiin, että joku toinenkin porukka oli ollut yhtä suamaton. Liekö tästä herkistyneenä piällikkökin totesi kumminkin, että mieluummin tässä porukassa hirvee jahtoo ku muissa…

Mutta hauskaa ol! Välillä vettä tul taivaalta, välillä silmistä ja välillä jakso olla satamatta. Siinä uskossa mennään, että ensi viikonloppuna toisiamme selkään taputellaan ja kilvan kehutaan. Niin äkkiä sitä saamattomista saamamiehiksi muututaan. Joskus kyllä on kuulemma mennyt kolomekin viikkoa ilman saalista… Tapio koettelloo, vuan ei hylyköö.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini